(FOTO i VIDEO) Incident na obilježavanju 25. obljetnice oslobođenja Kupresa: Potomstvo mi je u Njemačkoj, a djeca Krišto i Čovića se sva uhljebila

(FOTO i VIDEO) Incident na obilježavanju 25. obljetnice oslobođenja Kupresa: Potomstvo mi je u Njemačkoj, a djeca Krišto i Čovića se sva uhljebila

Prilikom obilježavanja 25. godišnjice oslobođenja Kupresa, nakon održane svete mise, upriličena je svečana akademija koju je prekinuo branitelj.

Pogledajte trenutak kada branitelj prekida govor Sopte, a sve je to uživo prenosila RTV HercegBosne.

Objavljuje Hercegovina.info u Nedjelja, 3. studenoga 2019.

Tijekom govora generala Stanka Baje Sopte jedan od branitelja je prekinuo govor generala Sopte. ”Potomstvo mi je u Njemačkoj, a djeca Borjane Krišto i Dragana Čovića se sva uhljebila. Gdje su moja djeca? Ja sam ušao prvi na Kupres sa specijalnom livanjskom policijom. Ranjen sam. Koga hvališ? Ja sam ranjene i mrtve ovdje previjao i gledao, a nisu ni Borjana ni Čović koji ne daju mome djetetu živjeti, kazao je branitelj”, rekao je.

”Ja sam ušao ovdje u Kupres. Ja znam tko je ušao. S lijeve strane Kupreških vrata sam ja ušao, a general Mijo Jelić s desne strane s Hercegovcima. Kome ga pričaš?!”, dobacio je ljutito nepoznati branitelj.

”Ta priča nije za ovo mjesto i ovaj dan. Ovdje častimo i slavimo mrtve”, odgovorio je general Sopta branitelju, piše Jabuka.tv.

Incident je prekinuo kupreški načelnik Milan Raštegorac Komo kazavši kako Kupres nije mjesto za političke obračune. ”Nemojte u Kupres dolaziti “ispravljati krive Drine”. Ovo je treći put da se ovakvo nešto događa. Ja se tresem. Zašto u Kupres dolazite uvijek tražiti neke probleme”, kazao je Raštegorac.

Svečana akademija je nakon kratkog incidenta bila nastavljena govorom generala Sopte.

Izvor/ bljesak.info/ Foto: PR / Kupres/ Video/ Hercegovina.info

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI