“Obilježavanje Dana Grada Splita i blagdana Sv. Duje” Predsjednica Grabar-Kitarović: Vjerujem da će splitska sjednica Vade ubrzati razvojne projekte u gradu

“Obilježavanje Dana Grada Splita i blagdana Sv. Duje” Predsjednica Grabar-Kitarović: Vjerujem da će splitska sjednica Vade ubrzati razvojne projekte u gradu

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je, po završetku misnog slavlja u povodu proslave splitskog sveca zaštitnika Svetog Dujma, izjavila kako vjeruje da će prošlotjedna sjednica Vlade u Splitu s odlukama o nizu projekata važnih za grad i županiju u vrijednosti skoro dvije milijarde kuna, ubrzati razvojne projekte u Splitu.

Nakon tradicionalne procesije od katedrale do prigodnog oltara na splitskoj Rivi, svečano misno slavlje predvodio je šibenski biskup monsinjor Tomislav Rogić.

Želim puno prosperiteta ovom gradu i vjerujem da će sjednica Vlade, koja je ovih dana održana u Splitu, ubrzati razvojne projekte i sve ono što muči Splićane i nadam se da će to biti u najskorije vrijeme za ljepši i bolji život u ovom prelijepom gradu’, rekla je predsjednica novinarima na splitskoj rivi.

Svim Splićankama i Splićanima čestitala je Sudamju, blagdansku svečanost obilježavanja Svetog Duje i Dana Grada Splita.

Na novinarski upit koje su to njene mjere za demografsku obnovu koje je najavila, Grabar-Kitarović je kazala kako će te mjere biti predstavljene. – Predstavit ćemo ih. Molim vas, nemojte da ih iznosimo parcijalno u ovom trenutku, nije ni vrijeme i ni mjesto’, istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović.

Autor/H/B.B./Foto/Ured predsjednice RH

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI