Supetar obilježava svoj dan, vatrogasac koji je branio sezonce dobio zahvalnicu

Supetar obilježava svoj dan, vatrogasac koji je branio sezonce dobio zahvalnicu

Vatrogasac Tomislav Domančić koji se prije tri tjedna u Supetru suprotstavio napadačima na sezonske radnike i pritom sa slomljenim nosom završio u bolnici dobio je zahvalnicu Grada Supetra čiji građani i prijatelji u subotu obilježavaju Dan grada​

Obilježavanje Dana Grada Supetra počelo je u petak otvaranjem izložbe “Nostalgija” Ive Petrovića Michelangela u Galeriji Udruge umirovljenika, svečanost je nastavljena u subotu misom i svečanom sjednicom Gradskog vijeća, dok će u večernjim satima Supetrane i njihove goste zabavljati Neno Belan i Fiumesi.

Supetarska gradonačelnica Ivana Marković rekla je na sjednici da je Supetar apsolutni rekorder po broju zaposlenih u prošloj godini, jedan od 10 najuspješnijih gradova po broju obrta na 1000 stanovnika i jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj u kojem se ostvaruje porast broja stanovništva.

U sljedećem razdoblju, najavila je rekonstrukciju dječjeg vrtića, izgradnju vatrogasnog doma, otkup zemljišta za novu poslovnu školu te uvođenje sustava prikupljanja otpada. (Hina)

Foto montaža/Totalno.hr/Izvor/Grad Supetar

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI