U stanu novozagrebačkih dilera pronađeno dva kilograma marihuane

U stanu novozagrebačkih dilera pronađeno dva kilograma marihuane

Zagrebačka policija kazneno je prijavila u četvrtak trojicu mladića u čijem stanu u Novom Zagrebu pronađeno nešto više od dva kilograma marihuane, 55 grama amfetamina i 59 tableta droge MDMA namijenjenih za daljnju preprodaju.

Policija je priopćila da su 21-godišnjak, 24-godišnjak i 19-godišnjak nabavili veću količinu marihuane, amfetamina i MDMA koju su sakrivali u stanu na području Novog Zagreba zbog daljnje preprodaje.

Nakon što je 19-godišnjak u utorak policajcima dragovoljno predao dvije plastične vrećice s ukupno 2019 grama marihuane, policajci su temeljem sudskog naloga pretražili stan u Novom Zagrebu kojeg koristi zajedno sa 24-godišnjakom i 19-godišnjakom.

U stanu je pronađeno pet plastičnih vrećica ispunjenih sa 107 grama marihuane, dvije plastične vrećice ispunjene s bijelom praškastom materijom nepoznatog kemijskog sastava, dvije plastične vrećice sa 55 grama amfetamina, 59 tableta droge MDMA, digitalna vaga i nekoliko tisuća kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici. (Hina)

Foto: PUZ

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI