“INFRASTRUKTURA”-Hrvatski Telekom opet u teškoćama

“INFRASTRUKTURA”-Hrvatski Telekom opet u teškoćama

Korisnici Hrvatskog telekoma širom Hrvatske imali su problema s uslugom MAXTV-a ,a kako je bilo vidljivo na društvenim mrežama gdje su otvorili svoju dušu i svoj stav prema ovom provideru, ni sa internetom baš nije bilo sve u redu. Uglavnom, masa nezadovoljnih s jedne strane i vrli Hrvatski telekom s druge strane na kojeg počesto “režu” mnogi iz raznoraznih razloga. HT se uglavom hvali kako je najjači u zemlji, a time i najkvalitetniji te da ima najveći broj korisnika ,ali zato ovakvim gafovima ima i najveći broj ljutih korisnika.

HT je velikodušno u svom obraćanju nezadovoljnima naglasio kako njihovi stručnjaci rade na otklanjanju poteškoća te kako će im tijekom siječnja pokloniti dodatni paket za gledanje. I tako do drugih tehničkih smetnji kad će se ponoviti isprike i nabaciti koji poklon kompenzacije u obliku nekog dodatnog paketa koji HT košta isto da li je gledan ili nije. Razlika je samo u tome da na njemu mogu zaraditi ali ne mogu izgubiti ništa.

Sve je izgleda krenulo nizbrdo kad je navodno Ivić Pašalić, nekadašnji savjetnik predsjednika Tuđmana suprotno dogovorima HT-a prodao Njemcima a ne Amerikancima. Da su sada vlasnici HT-a Amerikanci vjerojatno bi i usluge bile jeftinije ,a ne bi bilo ni ovakvih čestih poteškoća u radu. Kad se tome doda njihovo prisvojeno pravo na podzemne kablove čime druge operatere stavljaju u podređeni položaj onda je jasno da si mogu priušitit takve propuste kao što je ovaj.

Iz izvora bliskih HT-u smo saznali i još nepotvrđenu informaciju kako HT navodno priprema suradnju s Grcima koji bi ih trebali opskrbljivati reciverima i modemima, pa ostaje za vidjeti kako će i to funkcionirati. Valjda Grci imaju nešto modernije i bolje od Amerikanaca.

“ULAGANJE U INFRASTRUKTURU”

„Hrvatski Telekom se hvali da ulaže u najnoviju tehnologiju i modernizaciju infrastrukture 25 posto svojih prihoda svake godine kako oni kažu ,ali očito ne daje rezultate, baš suprotno..U svakom slučaju u HT-u nešto ne funkcionira za razliku od funkcioniranja naplate usluga. Kvarovi su učestali ,a kompenzacije u obliku jednomjesečnog gledanja dodatnog paketa ne mogu zamijeniti svo ono živciranje korisnika koji ne mogu koristiti uslugu kad to žele. Ovako će se živcirati i s dodatnim poklonjenim paketom.

Ako želite primjerice, trio paket u HT-u to će vas koštati oko 450 kuna mjesečno. Možda je takva cijena u Njemačkoj realna ali u hrvatskim prilikama je mnogima nedostižna. A isto je tako i s drugim cijenama usluga. A onda na sve to se nadograde česti problemi. HT se ispričao na svom Facebooku, a u odgovoru Jutarnjem listu otkrili su na koji način će kompenzirati štetu korisnicima.

– Ispričavamo se korisnicima koji danas, zbog tehničkih razloga, imaju poteškoće s MAXtv uslugom. U znak isprike korisnici će dobiti besplatan dodatan paket sadržaja tijekom siječnja. Naši stručnjaci ulažu maksimalne napore i očekujemo kako će poteskoće biti uskoro otklonjene – rekli su iz HT-a.

Što na sve to kazati?

Autor/Totalno.hr/Foto/screenshot

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI