NEKI PIJU NA IZVORU ZNANJA! Dolenec s najboljim svjetskim učiteljem geografije Nemčićem

NEKI PIJU NA IZVORU ZNANJA! Dolenec s najboljim svjetskim učiteljem geografije Nemčićem

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec sastala se u ponedjeljak u zgradi Gradske uprave s najboljim učiteljem geografije na svijetu Dejanom Nemčićem iz zagrebačke Osnovne škole Ive Andrića, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

Sastanak je održan povodom sudjelovanja gospodina Nemčića na najvećoj obrazovnoj konferenciji za učitelje na svijetu u Dubaiju, gdje će biti govornik i ambasador Grada Zagreba i Republike Hrvatske. Na konferenciju Nemčić putuje uz financijsku podršku Grada Zagreba. Osim spomenute konferencije, teme razgovora bile su i promocija grada Zagreba u Dubaiju, obrazovanje u Zagrebu te dolazak indijskog izaslanstva najveće obrazovne nagrade na svijetu „Global Teacher Award“ u Zagreb, istaknuli su.

Dolenec je zahvalila gospodinu Nemčiću na promicanju Zagreba, zagrebačkih škola i učitelja u svijetu te istaknula kako uspjeh ove škole može biti poticaj ostalim zagrebačkim školama. Naglasila je kako će ovakva iznimna postignuća pojedinaca i škola uvijek imati svesrdnu podršku Grada.

Pozivu na spomenutu konferenciju u Dubaiju prethodile su brojne nagrade gospodina Nemčića, među kojima se ističe Nagrada za najboljeg učitelja svijeta 2020., godišnja nagrada Najbolji učitelj geografije u Hrvatskoj, ulazak u finale izbora za Osobu godine u Hrvatskoj te Medalja Grada Zagreba.

Sastanku su, uz zamjenicu Dolenec, prisustvovale i pročelnica Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade Tatjana Dalić i ravnateljica zagrebačke Osnovne škole Ive Andrića Dubravka Miklec, stoji u priopćenju Ureda gradonačelnika.

Foto: Ilustracija/ Totalno.hr/ Izvor/ Press Grad Zagreb

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI