NAVIJAČICA VATRENIH Predsjednica Grabar-Kitarović komentirala pobjedu Hrvatske: “Isplatilo se! Ne bih ovo propustila ni za što u životu”

NAVIJAČICA VATRENIH Predsjednica Grabar-Kitarović komentirala pobjedu Hrvatske: “Isplatilo se! Ne bih ovo propustila ni za što u životu”

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je odjenula dres i krenula u Split put Poljuda, gdje se večeras odigrala kvalifikacijska nogometna utakmica između Hrvatske i Mađarske.

Grabar-Kitarović bila je na tribinama Poljuda i nastavlja svoju tradiciju bodrenja Vatrenih.

Jeste zadovoljni – upitali su novinari predsjednicu kad se spuštala do VIP salona nakon prvog poluvremena veličanstvene utakmice, piše portal 24sata.

“Super! Poljud, Jakov i dobivamo – odvratila  je novinarima na upit Kolinda Grabar-Kitarović u kameru, a njen suprug Jakov samo se nasmijao u prolazu.

Novinari su došli do predsjednice Grabar-Kitarović i nakon utakmice.

“Isplatilo se! Ne bih ovo propustila ni za što u životu – rekla je ushićeno predsjednica i dodala: Drago mi je ponajviše zbog svih ljudi koji su se skupili ovdje. Split, od Visa do Kupresa”, kazala je Grabar-Kitarović.

Hrvatska nogometna reprezentacija na korak je do plasmana na Europsko prvenstvo 2020. godine nakon što je u susretu 6. kola E skupine pred 33.000 gledatelja na stadionu Poljud pobijedila Mađarsku sa 3-0.

Autor/ Totalno.hr/ 24sata/ Foto: Izvor/ Twitter/ Kolinda Grabar-Kitarović

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI