Škoro najavio da nastavlja “vraćati Hrvatsku narodu”: Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu!

Škoro najavio da nastavlja “vraćati Hrvatsku narodu”: Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu!

Bivši kandidat za predsjednika Republike pjevač Miroslav Škoro  u nedjelju je u kratkoj objavi na facebooku poručio da će nastaviti vraćati Hrvatsku narodu.

“Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu!”, stoji u postu.

Škoro je objavio i video s dijelovima svog govora iz stožera u izbornoj noći nakon što je poražen u prvom izbornom krugu, a u pozadini se čuje njegova pjesma ‘Vrijedilo je’.

Budućnost pripada narodu!

Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu!

Objavljuje Miroslav Škoro u Subota, 8. veljače 2020.

“Ponosan sam na svoje rezultate u Slavoniji jer najteže je biti prorok u svome selu. Vratili smo dostojanstvo u one dijelove Hrvatske koji su najviše napaćeni, tu smo osvojili više od četrdeset posto glasova. Nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu. Uvjeravam vas, pazite što vam govorim s ovog mjesta, na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više”, govori Škoro u videu.

Autor/ Totalno.hr/ Hina/ Foto: screenshot/ youtube

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI