HDZ ZBOG NAPADA NA DOMOVINSKI POKRET MIROSLAVA ŠKORE TONE SVE DUBLJE?

HDZ ZBOG NAPADA NA DOMOVINSKI POKRET MIROSLAVA ŠKORE TONE SVE DUBLJE?

Zašto HDZ tone sve dublje i dublje. Možda razlog leži u tome što je puno energije utrošeno na napade na Domovinski pokret. No, na taj isti pokret obrušila se i Restart koalicija kao da zajednički rade na tome.

Što se HDZ-a tiče njemu će se ti napadi obiti o glavu već odmah nakon izbora jer na koaliciju s Domovinskim pokretom ovo vodstvo HDZ-a neće moći računati zbog toga jer ih oni neće željeti a pomisao na koaliciju s restartom ne leži dobro niti jednoj strani. Stoga će se pokazati  još jednom ona dobro poznata stvar, da je bolje sebe veličati nego druge napadati.

Jedno mora biti jasno svima. Samo je narod tu koji će nekoga izabrati ili nekoga neće izabrati. Zato je bolje uvjeravati narod kako mu se nešto nudi nego pred njihovim očima blatiti nekoga ponekad iz čistog mira.

To se zna itekako obiti nekome o glavu. Škoro je tako ovih dana meta ženskih napada, ali njegova je izjava izvučena iz konteksta, opet ne s dobrom namjerom.

Uglavnom dok se HDZ i restart bave tuđim problemima neće biti dobro ni za jedne. Mogla bi im ostati samo jedna mogućnost a ta je da se spoje zajedno u koaliciju htjeli to ili ne, ako dođe do toga da se spašava što se spasiti može.

I pustite narodu da on izabere ono što mu paše.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Domovinski pokret

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI