Završio najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma “ZAGREB AUTO SHOW 2018”

Završio najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma “ZAGREB AUTO SHOW 2018”

Zagreb Auto Show 2018, zatvoren je u nedjelju na Zagrebačkom velesajmu. Zadnja dva sata Velesajam je još bio krcat, a redovi za zadnje posjetitelje dugi, što govori da je Zagreb Auto Show “ekstaza za ljubitelje automobila.”

Bez ovako velikog događanja ponekad nije moguće na jednom mjestu prezentirati sve brendove, korisnici to razumiju pa koriste priliku.

Najposjećeniji je i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma, Zagreb Auto Show do maksimuma je iskoristio kapacitete, pa su tako čak 463 izlagača iz 34 zemlje ispunili 14 paviljona. Prisustvovalo je 85 brandova automobila, a mnogi su ga već prije otvorenja nazivali “Ženeva u malom”.

Po pitanju automobila Organizatori su se pohvalili, a posjetitelji su mogli vidjeti 1 svjetsku vicepremijera, 3 europske vicepremijere, 36 hrvatskih premijera i 1 hrvatsku vicepremijeru.

Između ostalog mogli smo vidjeti novi Volkswagen Touareg, novu generaciju Audija A6, Mercedesovu A-klasu i CLS, BMW X2, električni Nissan Leaf, konceptni Škodin Vision X kao i francuske adute- drugu generaciju Peugeota 508, novi Citroen Berlingo, Lamborghini Huracan Performante, novi Bentley Continental GT, Nissan GT-R, novi BMW M5… i mnoge druge izlagače ovog atraktivnog sajma.

Pozornost na Auto Show su plijenile ljepotice koje su apsolutno zasjenile automobile. Dame na zagrebačkoj sajmu ukrale su pažnju svih posjetitelja ,a u to se možete uvjeriti sami.

U svakom slučaju, isplatilo se doći na Velesajam i uživati u pogledu na automobile i atraktivne hostese, te vidjeti mnoge zanimljive izlagače.

Foto/Božidar Bebek/ Foto galerija:

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI