ŠEF ZA NACIONALNU SIGURNOST: Ako je miljenik naroda, Božinović je s druge strane i mrsko lice za podzemni svijet i kriminalce svih vrsta

ŠEF ZA NACIONALNU SIGURNOST: Ako je miljenik naroda, Božinović je s druge strane i mrsko lice za podzemni svijet i kriminalce svih vrsta

Mjesto šefa za nacionalnu sigurnost odlukom vlade preuzeo je ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović. On je, već smo pisali o tome postao jedno od omiljenih lica nakon što se kao predsjednik nacionalnog stožera istakao svojom mirnoćom i svojim optimizmom. Sa svojim suradnicima postao je tako čovjek koji je ulijevao optimizam i sigurnost u crne dane pandemije kad smo bili zatvoreni u svoje domove.

Božinović je tako dekretom vlade postao najmoćniji čovjek koji će koordinirati sve službe zadužene za nacionalnu sigurnost. Očekujemo opravdano da će se i kriminalci sada itekako zabrinuti jer Božinović je ne zaboravimo u vrijeme pandemije čuvao naše živote od zaraze ali i od kriminala koji je u to vrijeme spao na minimum.

Osim toga sigurno je da i špijunske grupe za koje se osnovano sumnja da djeluju na području Hrvatske, sada neće mirno spavati. Postavljanje Davora Božinovića na ovu funkciju možemo okarakterizirati kao mudar potez vlade i njenog predsjednika Plenkovića.

Ako je miljenik naroda, Božinović je s druge strane i mrsko lice za podzemni svijet i kriminalce svih vrsta. Takvog čovjeka smo čekali da uvede red u nered.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI