Domagoj Krnjak podržao Festival jednakih mogućnosti (F=M): “festival je izrazito pozitivnog karaktera, ima i plemenit cilj”

Domagoj Krnjak podržao Festival jednakih mogućnosti (F=M): “festival je izrazito pozitivnog karaktera, ima i plemenit cilj”

Domagoj Stjepan Krnjak, kao predstavnik nezavisne liste Marijane Petir za EU izbore, a ujedno i jedan od kandidata, posjetio je u srijedu, 22. svibnja na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića 18. Festival jednakih mogućnosti.

Festival jednakih mogućnosti (F=M) međunarodna je manifestacija u organizaciji Društva tjelesnih invalida koji se ove godine održava od 21. do 23. svibnja, a predstavlja osobe s invaliditetom koje s drugim umjetnicima nastupaju u glazbeno-scenskom i likovnom programu te edukacijsko-rekreacijskim igrama.

Domagoj Krnjak, kandidat broj 2 na nezavisnoj listi 21, skupa je s volonterima pružio svoju podršku organizatorima, volonterima i osobama s invaliditetom s kojima je sudjelovao u ugodnom razgovoru.

Izjavio je kako je navedeni festival izrazito pozitivnog karaktera i da ima plemenit cilj, te kako će se uvijek rado odazvati takvom i događajima sličnoga karaktera. Istaknuo je kako je i sam veliki ljubitelj umjetnosti, pogotovo glazbe kojom se bavi u slobodno vrijeme. Za vrijeme svojih studentskih dana uspješno je vodio organizacijske poslove kao predsjednik Akademskog zbora Bazilike Srca Isusova u Zagrebu – Palma, a surađivao je i s Hrvatskim baroknim ansamblom u prvim godinama od njegova osnivanja.

Krnjak je profesor biologije koji je radio kao konzultant u zaštiti okoliša, tajnik saborskog Odbora za zaštitu okoliša i načelnik Sektora za procjenu utjecaja na okoliš i industrijsko onečišćenje u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode, a trenutno u Uredu hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Marijane Petir obnaša dužnost savjetnika za poljoprivrednu politiku i politiku zaštite okoliša.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI