Mlinarić poručio HDZ-u: “Suživota nema jer ga oni nikad nisu htjeli. Vi ste htjeli suživot sa SDSS-om da možete raditi ovo što je radio i Milošević”

Mlinarić poručio HDZ-u: “Suživota nema jer ga oni nikad nisu htjeli. Vi ste htjeli suživot sa SDSS-om da možete raditi ovo što je radio i Milošević”

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić pozvao je u srijedu ministra znanosti i obrazovanja Radovana Fuchsa da se hitno uruči otkaz nastavniku zagrebačke Drvodjelske škole, jer je pisao “bljuvotine po Facebooku”, i poručio da je u Hrvatskoj propao plan suživota.

Pročitavši što je nastavnik zagrebačke Drvodjelske škole Aleksandar Gregurić na Facebooku pisao o ubijenima na Ovčari, Mlinarić je u slobodnom govoru u Hrvatskom saboru poručio da on treba dobiti momentalni otkaz, kaznenu prijavu i zabranu rada bilo gdje u državnoj ili javnoj službi.

“I svi abolirani četnici trebali su dobiti zabranu rada u državnoj i javnoj službi”, poručio je.

Mlinarić: Djecu se na ekskurzijama vodi u Srbiju

No, tvrdi Mlinarić, HDZ ih je “doveo u Sabor”, za državne tajnike imamo ljude koji su bili “topdžije u Baranji”, a okupacijski gradonačelnik Vukovara danas ima 2200 eura mirovine, dok se 3500 branitelja ubilo zbog učinjene nepravde.

“Suživota nema jer ga oni nikad nisu htjeli. Vi ste htjeli suživot sa SDSS-om da možete raditi ovo što je radio i Milošević”, poručio je HDZ-ovcima.

Pozvao je ministra Fuchsa da pošalje inspekciju u sve škole u Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj županiji gdje djeca uče po srpskom programu, a na ekskurzijama ne posjećuju Hrvatsku već ih se vodi u Srbiju. “Vode ih na Taru, Zlatibor, a svaka ekskurzija je posjet manastirima”, kazao je Mlinarić.

Izvor/ Hina/ N1/ Foto: Screenshot/ Ilustracija

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI