Mladić zaprosio djevojku pod morem pa se utopio

Mladić zaprosio djevojku pod morem pa se utopio

Mladi Amerikanac iz Louisiane utopio se na ljetovanju u Tanzaniji kada je svoju djevojku zaprosio pod morem, javlja u nedjelju CNN.

Steven Weber i Kenesha Antoine uživali su na čarobnom otoku Pemba u drvenoj kolibi sa spavaonicom ispod površine oceana kako bi kroz prozore mogli uživati u morskom svijetu istočne obale Afrike.

Weber se odlučio na nesvakidašnju prosidbu, zaronio je u ocean i poruku punu ljubavi kojom ju je zaprosio prislonio na prozor.

“Ne mogu držati dah dovoljno dugo kako bih ti kazao koliko te volim. I sve zbog čega te volim, svaki dan volim još više. Hoćeš li, molim te, biti moja supruga. Udaj se za mene!”, pisalo je na poruci.

No Weber nije izronio, a djelatnici ljetovališta Manta su samo mogli potvrditi njegovu smrt. Lokalne vlasti pokrenule su istragu o tom nesretnom događaju i izrazile sućut djevojci i obiteljima.

Antoine se na Facebooku od svog nesuđenog supruga oprostila riječima: “Nikada nisi izronio iz tih dubina i stoga nisi čuo moj odgovor. Da! Da! Milijun puta ‘da’, vjenčati ću se za tebe”. (Hina)

Foto: Facebook/ Kenesha Antoine

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI