Mislav Herman: HDZ Zagreb čvrsto stoji uz Svetoklarčanke i Svetoklarčane!

Mislav Herman: HDZ Zagreb čvrsto stoji uz Svetoklarčanke i Svetoklarčane!

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, novoizabrani čelnik gradske organizacije HDZ-a dr. med. Mislav Herman posjetio je Svetu Klaru, jedan od najvećih mjesnih odbora u gradu gdje je ukazao da zagrebački HDZ stoji uz svetoklarski HDZ u rješavanju problema koje muče njihove sumještane.

Svetoklarski HDZ nedavno se iskazao kako se brine o svojim sumještanima donirajući OŠ Sveta Klara računala za opremanje informatičke učionice!

DONIRALI SMO JOŠ 6 RAČUNALA – ZA POTPUNO OPREMANJE INFORMATIČKE UČIONICE!

“Nakon što smo pred Božić zajedničkim snagama naših članica i članova darovali tri nova prijenosna računala (Acer Aspire 3), danas smo Osnovnoj školi Sveta Klara donirali još 6 stolnih računala. Time je u cijelosti kompletirana informatička učionica u kojoj će se svetoklarski mališani moći učiti i usavršavati u umijećima koja su im u ovim izazovnim vremenima digitalne revolucije & epidemije potrebnija nego ikad prije!

Ravnateljici Osnovne škole gđi Tajani Babić donaciju su uručili predsjednik svetoklarskog HDZ-a Vedran Ivanković, tajnik dr. sc. Ivica Matić, učiteljica razredne nastave Maja Mirković & prof. glazbene kulture Sanja Volić Radić, neumorna vijećnica u VMO Sveta Klara i potpredsjednica HDZ Novi Zagreb – zapad, koja je uz člana Školskog odbora Andreja Roru i bila inicirala ovu, vjerujemo, lijepu akciju.

I dalje ćemo, zajedničkim snagama, činiti sve što možemo na dobrobit naše voljene Svete Klare i za ljepši i kvalitetniji život svih njezinih stanovnika”, navodi se u priopćenju.

Sveta Klara, kao jedan od najvećih mjesnih odbora u cijelom Zagrebu, zaslužuje i više i bolje od ovog što danas ima! U HDZ-u navode, da se traži njezin izlazak iz prometne izolacije, ambulantu, proširenje osnovne škole, povratak pošte, nogostupove, nadalje navode, da se napokon izgradi Dječji vrtić, projekt koji je upravo HDZ Zagreb pokrenuo svojim amandmanom i njegovim prihvaćanjem uvjetovao podršku gradskog proračuna. Sve ćemo to i učiniti nakon svibanjskih lokalnih izbora 2021! – jednodušna je to poruka napretka, pobjede i optimizma s proširene sjednice Izvršnog odbora svetoklarskog HDZ-a na kojoj su sudjelovali predsjednik Gradske skupštine i zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman i Predsjedništvo HDZ Novi Zagreb – zapad na čelu s Draženom Hrkačem.

HDZ Zagreb čvrsto stoji uz Svetoklarčanke i Svetoklarčane! Na zadnjoj sjednici Gradske skupštine naši su zastupnici najmanje 10 puta apostrofirali svakodnevne životne probleme koji muče stanovnike Svete Klare i zahtijevali da se počnu rješavati! – poručio je gradski zastupnik i potpredsjednik ZG HDZ-a Mario Župan, koji je i bio podnio amandman za Dječji vrtić u Svetoj Klari, čime je taj ponajvažniji projekt za naše naselje poslije 20-ak godina (predizbornih) obećanja napokon službeno pokrenut, prvi put u povijesti, navodi se u priopćenju.

“Na sjednici je, među ostalim, otkriveno da iz partnerskog HDZ Odra doc. dr. sc. Marko Periša, inače i potpredsjednik HDZ-a u gradskoj četvrti Svete Klare, dovršava prometnu studiju koja će biti integralni dio izbornog programa ZG HDZ-a, a u njoj će posebni naglasak biti upravo na prometnoj deblokadi Svete Klare – kako više ne bismo morali po 15-ak minuta čekati na pružnim prijelazima kada idemo prema središtu grada”, priopćili su iz HDZ-a Sveta Klara.

Foto: HDZ Sveta Klara

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI