Miroslav Škoro u koaliciji jedino s hrvatskim narodom: “Onim putem pođi koji je teži”

Miroslav Škoro u koaliciji jedino s hrvatskim narodom: “Onim putem pođi koji je teži”

Miroslav Škoro, čelnik Domovinskog pokreta, u ovoj atmosferi neizvjesnosti i straha ima povijesnu priliku biti u koaliciji jedino s hrvatskim narodom, a oko njega su se okupile desne političke opcije i stranke koje samo složne glave mogu čuvati bokove Domovinskog pokreta i Miroslava Škore. Upravo bi ta koalicija, predvođena Škorom, zajedničkim nastupom na svim izborima pomela svu konkurenciju. Dok hrvatski narod čeka koju će politiku sadašnja vladajuća ekipa HDZ-a promovirati, Škoro i Domovinski pokret moraju djelovati jer HDZ-ova politika za hrvatski narod je “katastrofa”.

Reforme koje Domovinski pokret nudi svojom politikom a narod traži su nužne, jer HDZ pa i SDP koji je već bio u vlasti, jedino što nude je sustavno i medijsko zlostavljanje. Tu je prilika Škore da ne posustaje, i da bude pravi maheri jer tek onda konkurenti će mu biti do koljena, a narod kaže da je Škoro kandidat kojemu nisu na prvom mjestu interesi političkih stranaka nego interesi naroda.

Stoga je potrebno, u ovim vrlo teškim okolnostima stvoriti preustroj čitavog političkog sustava u skladu s potrebama države i naroda. Hrvatski narod vapi, poziva na široko okupljanje desnih, suverenističkih političkih opcija i gotovo je sigurno da će se narod pridružiti svima onima koji podržavaju Škorinu utrku. Domovinski pokret ukoliko bude nastavio kao do sada s iskrenom i suverenističkom politikom prema hrvatskom narodu, mogao bi biti važan čimbenik i pokretač ukupnog razvitka Hrvatske.

“Ovim putem pođi koji je teži, Ono što svijet radi ti ne radi, U svim stvarima idi protivno svijetu.” (Jakob Bohme)

Piše: Božidar Bebek/ Foto: Screenshot/ YouTube

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI