Mirjana Hanžeković kandidatkinja Domovinskog pokreta za koprivničko-križevačku županicu

Mirjana Hanžeković kandidatkinja Domovinskog pokreta za koprivničko-križevačku županicu

Domovinski pokret je danas u Koprivnici predstavio Mirjanu Hanžeković kao kandidatkinju za županicu Koprivničko-križevačke županije, a na predstavljanju kandidatkinje Domovinskog pokreta član predsjedništva te stranke Igor Peternel je rekao da se iz njezina životopisa može iščitati kako ima iskustva i u javnoj upravi i u diplomaciji.

“Domovinski pokret smatra da je ona odlična kandidatkinja za mjesto župana jer je u najboljim životnim i političkim godinama, ima volju, motivirana je za promjene, a kao što vidimo u ovom trenutku, promjene su i više nego neophodne. Mislimo da je gđa. Hanžeković jedna od osoba koja je za to spremna”, poručio je Peternel.

Hanžeković se predstavila kao kći podravskih ravnica, obronaka Bilogore i Prigorja te je istaknula kako su joj prioriteti borba za zdravlje, briga o onima kojima je zbog globalne krize ugrožena egzistencija te bolja prometna povezanost i realizacija projekata kroz uvođenje digitalizacije javne uprave.

“Svi koji me poznaju, znaju da imam sposobnosti pristupiti svakom problemu, da sam iskrena i čovjek velikog srca koje sada stavljam u službu cijele moje županije. Zalagat ću se za dug i lijep život svih mojih Podravaca, Prigoraca i Graničara za napredak i zasluženi bolji status naše županije u Lijepoj našoj, u ime generacija koje dolaze”, poručila je Hanžeković.

Izvor/ Domovinski pokret

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI