Ministrica poljoprivrede Marija Vučković: Premijer je sve objasnio o putnim nalozima za Finsku

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković: Premijer je sve objasnio o putnim nalozima za Finsku

Premijer Plenković sve je objasnio i Vlada je dostavila svu dokumentaciju koju je trebala dostaviti, rekla je ministrica poljoprivrede Marija Vučković u četvrtak u Krapini odgovarajući na novinarsko pitanje o odbijanju premijera da Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa dostavi putne naloge za Finsku.

Ministrica poljoprivrede bila je u Krapini na otvorenju 27. međunarodnog sajma gospodarstva Zagorskoga gospodarskog zbora, a odgovarala je i na novinarska pitanja, među kojima i o putnim nalozima.

“Mislim da premijer nije iznad zakona. Sve je objasnio. I premijer i cijela Vlada, svi su dostavili dokumentaciju koja se trebala dostaviti Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa. Putni nalozi su oni koji trebaju biti u računovodstvima i pregledavaju se od revizija ovlaštenih institucija i tijela ove države”, rekla je Vučković i dodala da bi revizija otkrila da je nešto bilo nepravilno.

Vučković je komentirala i najavu kandidature Mire Kovača za predsjednika HDZ-a.

“Ja bih samo rekla da svjedočimo velikim vanjskopolitičkim uspjesima, da je Šuica povjerenica za demokraciju i demografiju. To je priznanje i Hrvatskoj i HDZ-u i svima nama da se kod nas demokracija razvija na najbolji mogući način pa, naravno, i unutarstranačka”, kratko je komentirala ministrica Vučković. (Hina)

Foto: Ministarstvo poljoprivrede

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI