Ministarstvo poziva lokalne jedinice za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada

Ministarstvo poziva lokalne jedinice za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je u ponedjeljak “Najavu javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada”, izvijestilo je Ministarstvo zaštite okoliša i energetike.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljuje Najavu javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada.

Iskazom interesa prikupit će se podaci o potrebama jedinica lokalne samouprave za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada temeljem čega će Fond provesti objedinjeni postupak javne nabave za sve jedinice lokalne samouprave. Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, kao Posredničko tijelo razine 1, objavit će ograničeni poziv Fondu za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.- 2020. godina.

Cijeli tekst Najave javnog poziva, kao i sve ostale informacije, objavljene su na sljedećim mrežnim stranicama www.fzoeu.hr , www.hgk.hr, www.udruga-gradova.hr, www.udruga-opcina.hr , te u dokumentu ispod (Javni poziv).

Javni poziv [PDF 248.47 kB]

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI