Ministarstvo hrvatskih branitelja izrazilo sućut obitelji Zadro u povodu smrti Milke Zadro

Ministarstvo hrvatskih branitelja izrazilo sućut obitelji Zadro u povodu smrti Milke Zadro

Ministarstvo hrvatskih branitelja izražava sućut obitelji Zadro u povodu smrti Milke Zadro, majke heroja obrane Vukovara, generala Blage Zadre.

Malo je koja obitelj dala toliki obol o obrani Lijepe naše kao obitelj Zadro iz koje je poteklo čak deset hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, a njih dvoje, Milkin sin general bojnik Blago Zadro i unuk Robert za hrvatsku su državu dali svoje živote.

Samo osoba duboke vjere i hrabrosti može proći kroz tolike životne nedaće, prihvaćati početak i trajanje svojih patnji s dostojanstvom kakvim je to činila gospođa Milka. Takva je žena dostojna poštovanja i divljenja.

Za svoje zasluge, Milka Zadro odlikovana je Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske. Ratni i životni put članova obitelji Zadro ostaje trajno zabilježen u sjećanjima svih nas, na ponos obitelji i Domovini.

Poštovanoj gospođi Milki neka je laka hrvatska zemlja za koju je podnijela veliku žrtvu, a cijeloj obitelji Zadro iskazujemo duboku zahvalnost za svu ljubav koju su iskazali prema svojoj domovini i hrvatskom narodu i na obolu kojeg su dali u obrani Lijepe naše.

Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor/Totalno.HR

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI