Ministar Krstičević čestitao srebrnoj judašici Barbari Matić

Ministar Krstičević čestitao srebrnoj judašici Barbari Matić

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio je u ponedjeljak, 18. prosinca 2017. godine čestitku judašici Barbari Matić koja se nalazi u pričuvnom sastavu Oružanih snaga RH na osvojenoj srebrnoj medalji na završnom turniru najboljih judaša i judašica sezone u St. Petersburgu.

“Poštovana Barbara, u ime svih pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno ime, čestitam Vam na ovom velikom uspjehu – odličnom nastupu na završnom turniru najboljih judaša i judašica sezone u St. Petersburgu i osvojenoj srebrnoj medalji, što daje za naslutiti kako ćete biti ozbiljan kandidat za medalju na nadolazećim Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine“, stoji u čestitci ministra Krstičevića. 
  
Barbara Matić ovom je medaljom zaključila godinu u kojoj je osvojila brončanu medalju  na Europskom prvenstvu u Varšavi (u travnju), brončanu medalju na Europskom klupskom prvenstvu u Wuppertalu (u studenom), kao i medalje na tri Grand Prix/Grand Slam turnira. Odlična je to najava za 2018. godinu u kojoj slijedi pravi početak utrke za mjesto na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Barbara Matić je osvojenim drugim mjestom u St. Petersburgu  osvojila 1260 bodova čime se približava Top tri judašicama na svijetu u svojoj kategoriji.

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI