Milanović poručio Plenkoviću da je veliki “dedramatizator” i da pronađe vremena i za Hrvatsku

Milanović poručio Plenkoviću da je veliki “dedramatizator” i da pronađe vremena i za Hrvatsku

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović poručio je u utorak premijeru Andreju Plenkoviću da uz svu brigu za Europsku pučku stranku i svoje privatne interese pronađe malo vremena i za Hrvatsku, reagirajući na Plenkovićevu poruku da bi mu bilo bolje da šuti.

“Iako nam veliki dedramatizator brani govoriti, prinosim njegovoj pažnji da u Briselu predstavlja hrvatske interese. Bilo bi dobro da tijekom svih tih besanih noći, uz silnu brigu za Pučane i svoje privatne poslove, pronađe malo vremena i za Hrvatsku”, napisao je Zoran Milanović na svom Facebook profilu.

Iako nam veliki dedramatizator brani govoriti, prinosim njegovoj pažnji da u Briselu predstavlja hrvatske interese. Bilo…

Objavljuje Zoran MilanovićUtorak, 2. srpnja 2019.

“Ako nas se sjeti, sjeti, ako ne – nikome ništa. I dalje mu želim da se izbori za mjesto predsjednika Europske komisije. Pozdrav iz Hrvatske”, poručio je Milanović premijeru.

Plenković je ranije u Bruxellesu poručio Milanoviću, koji ga je kritizirao da stranačke interese pretpostavlja državnim i nanosi štetu Hrvatskoj u EU, da bi mu bilo bolje da šuti nego da govori o nečemu o čemu ne zna ništa. (Hina)

Foto/Facebook/Zoran Milanović

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI