Milanović komentirao odvojeno polaganje vijenaca njega i premijera na 30. obljetnicu akcije “Plitvice na “Krvavi Uskrs” 1991.: “Valjda da međedi ne pokupe koronu”

Milanović komentirao odvojeno polaganje vijenaca njega i premijera na 30. obljetnicu akcije “Plitvice na “Krvavi Uskrs” 1991.: “Valjda da međedi ne pokupe koronu”

Na Plitvicama se obilježava 30. obljetnica akcije “Plitvice na Krvavi Uskrs” i komemoracija poginulom redarstveniku Josipu Joviću, a protokol je odvojen zato što je tako htio Plenković, valjda da međedi ne pokupe koronu, rekao je predsjednik Milanović komentirajući odvojeno polaganje vijenaca njega i premijera.

“Odbijen je zajedničko polaganje vijenca iz epidemioloških razloga. Vjerojatno da međedi ne pokupe koronu na otvorenom prostoru. Nije sabotirao mene, sabotirao je Hrvatsku. Protokol ima svog smisla, nisam ljubitelj, ali ima smisla”, rekao je Milanović za N1.

Milanović je ponovio da je odbijen zbog epidemioloških mjera. “Ali, ad umre netko tko ima pet optužnica – hiljadu ljudi.”

“Svatko od nas ima komplekse prema nekome, ali baš prema njemu? Mi nismo isti ekosistem, on je nilski konj, papa lopoče, ali ima svoju narav. Ja sam orao, sokol. Ti znaš na čemu si, barem nisam strvinar. Ja sam orao, sokol, znaš na čemu si… Njegovi jataci me nazivaju Mussolinijem i Staljinom”, komentirao je, pa dodao:

“Neki dan taj isti Puhovski, koji se počeo potucati po medijima, kaže da sam staljin. Staljin? On sa svojim protivnicima nije polemizirao, on ih je ubijao.”

“Htio sam da ovo prođe, da krenemo čistiti tu smrdljivu ribetinu. Razgovarao sam s pet ljudi. Jedna osoba je bila u dilemi, četvero zainteresirano, moj izbor je bila gospođa Đurđević. Razgovarao sam s ljudima koji nisu potkupljivi, koji nisu HDZ-ovi, koji nisu SDP-ovi”, rekao je.

Milanović je rekao da mu Plenković nije bacio rukavicu, već “gangrenoznu kost”.

Izvor/ N1

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI