Mikulić: Dok je bio ministar, Maras je imao poseban lift u Ministarstvu

Mikulić: Dok je bio ministar, Maras je imao poseban lift u Ministarstvu

Zastupnik Andrija Mikulić (HDZ), predsjednik zagrebačke Gradske skupštine, prozvao je u ponedjeljak SDP-ova Gordana Marasa da se ne može nametnuti u Skupštini, pa koristi saborsku govornicu, te da je, dok je bio ministar, u Ministarstvu imao poseban lift kojim se penjao do ureda.

Dok je Maras bio ministar, toliko mu je bilo stalo do hrvatskog naroda, da bi ga vozač doveo u Ministarstvo u prizemlje, a imao je poseban lift kojim se penjao do svog ureda, izjavio je Mikulić koji je Marasu spočitnuo i da je sa samo 800 glasova izabran za predsjednika SDP-ova Gradskog odbora, što je, kaže, broj glasova koje u HDZ-u dobiva predsjednik područnog odbora.

Mikulić je to izjavio reagirajući na Marasove izjave kako je sramotno da se „političko-trgovačka simbioza između HDZ-a i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u Hrvatskom saboru preselila u Gradsku skupštinu” i da se ne može novcem građana Zagreba kupovati politička potpora.

Mikulić uzvraća da Marasov klub u skupštini ima samo pet od 51 zastupnika, da su dva SDP-ova zastupnika prešla u drugi, Bandićev klub, da Maras uporno dolazi u skupštinu želeći održati tiskovnu konferenciju, iako na to nema pravo, jer nije zastupnik u skupštini.

Polemika između Marasa i Mikulića toliko je prešla okvire Poslovnika, da im je predsjednik Sabora Gordan Jandroković izrekao opomene, baš kao i Željku Glasnoviću (NzH) i nezavisnom Bojanu Glavaševiću. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI