Medved uputio čestitku braniteljima povodom Uskrsa:  “usprkos svim nedaćama potrebno osnažiti zajedništvo, ono isto koje nas je vodilo u Domovinskom ratu”

Medved uputio čestitku braniteljima povodom Uskrsa: “usprkos svim nedaćama potrebno osnažiti zajedništvo, ono isto koje nas je vodilo u Domovinskom ratu”

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, povodom Uskrsa je uputio čestitku hrvatskim braniteljima, naglasivši da, usprkos svim nedaćama je potrebno osnažiti zajedništvo, ono isto koje nas je vodilo u Domovinskom ratu.

Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovani hrvatski branitelji, članovi obitelji naših poginulih, nestalih i umrlih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, dragi prijatelji, u iščekivanju najvećeg kršćanskog blagdana, Isus nas poziva da otvorimo svoja srca i usprkos svim nedaćama osnažimo naše zajedništvo, ono isto koje nas je vodilo u Domovinskom ratu iz kojega smo izašli kao pobjednici.

I ovaj Uskrs prigoda je da se prisjetimo Kristove žrtve za spas svih nas, kao i svih naših žrtava za našu slobodu i neovisnost, naših poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata.

Vjera u Kristovo uskrsnuće budi nam nadu i daje snagu kako bismo i nadalje ustrajali u našoj svakodnevnoj borbi i lakše se suočavali sa svim izazovima ovozemaljskog života.

Vama i vašim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Uskrs, neka vas tješi i hrabri vjera u Boga koji je naše ishodište i naše utočište. I znajte da ni u najtežim trenucima niste sami – On je s vama. Sretan vam Uskrs!”, stoji u čestitki ministra Medveda.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI