ZBOG ČEGA SE MEDIJIMA SERVIRAJU LAŽNE OPTUŽBE CMS-a PROTIV HRVATSKE POLICIJE?

ZBOG ČEGA SE MEDIJIMA SERVIRAJU LAŽNE OPTUŽBE CMS-a PROTIV HRVATSKE POLICIJE?

Svjedoci smo još jednoj sramotnog napada na hrvatsku policiju i to iz pera Sare Kekuš iz CMS-a. Nije ni prvi a vjerojatno ni zadnji puta da ova dama napada hrvatske policajce povezujući ih s nasiljem prema migrantima.

Iz CMS-a se žale kako nisu od MUP-a Hrvatske dobili potpuni odgovor, odnosno da nije bilo konkretne reakcije. Po njima hrvatska policija sustavno vrši nasilje nad migrantima što ne odgovara istini.

Ne smijemo zaboraviti da je Hrvatska granica prvi branik zaštite Europe i da je velika odgovornost na nama. Mi štitimo Europu pa i sve one žice na slovenskoj granici su uzaludne da nema cjelovitog nadzora naših policajaca. Organizacije koje se bave zaštitom ljudskih prava djeluju iz toplih soba daleko od mjesta događanja i naravno da je njihov pogled idiličan.

Svi žele sigurnu Europu i siguran život u njoj a to se ne postiže radom u rukavicama i lijepim probranim riječima. Situacija je takva da se Hrvatska koja se nalazi na braniku Europske unije mora štiti a štiteći sebe štiti i stari kontinent. No, očito je da napadi na hrvatsku policiju dolaze s nekog mjesta gdje se pomno planiraju. Neki izvori nam kažu da se svi napadi slažu u srpskoj tajnoj službi, što možda i ne izgleda tako nemoguće.

Prisjetimo se samo kako je Hrvatska policija iz vagona teretnog vlaka na željezničkom kolodvoru u Tovarniku spasila trudnicu i njezinog muž, državljane Palestine, pa čak zahvaljujući brzoj reakciji hrvatske policije, na području Korenice zbrinuta je peteročlana obitelj, među kojom se nalazila trudnica u visokom stupnju trudnoće s troje djece i još mnogi brojnih slučajeva humanosti hrvatske policije, a kad ih prozivaju hrvatska policija koji sav teret preuzima na sebe i dalje daje sve od sebe da štiti vanjsku granicu EU-a i zakone Republike Hrvatske. Zar je to ta nehumana Hrvatska policija koju prozivaju iz CMS-a?!

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Izvor MUP

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI