Medicinske sestre i doktori svakodnevno odlaze na prvu borbenu liniju protiv koronavirusa: “Oni su anđeli, oni su heroji”

Medicinske sestre i doktori svakodnevno odlaze na prvu borbenu liniju protiv koronavirusa: “Oni su anđeli, oni su heroji”

Ponekad ih se sjetimo i to samo onda kad nam zatrebaju. A oni su uvijek tu za nas, posebno u ovim teškim danima kad strepimo od korona virusa. I dok mi strepimo i čuvamo se koliko možemo, doktori i medicinske sestre svakodnevno odlaze na prvu borbenu liniju. I oni ostavljaju kod kuće svoje obitelji svjesni da su izabrali poziv koji je prije svega plemenit.

Zato naši pozdravi i sve najljepše uskrsne želje upućujemo svima njima gdje god se nalazili. U domovima zdravlja, ambulantama, bolnicama. Tim zaštitnicima života i zdravlja koji nas i kad je njima teško ohrabruju osmjehom i lijepim riječima, želimo da im Uskrs dođe u svojim najljepšim bojama i nadama. Želimo da im uskrsnuće Isusa Krista bude svijetlo i misao vodilja u svakodnevnoj borbi za naše živote.

Isus je uskrsnuo i dao nam da slavimo pobjedu života nad smrti. Umro je za sve nas kako bi otkupio sve grijehe svijeta. I zato su nam doktori i medicinske sestre u tom uskrsnom ozračju svijetla koja nas vode i dokazuju kako je život jači od smrti.

Stoga, neka im je sretan i blagoslovljen Uskrs.

Autor: Totalno.hr/ Foto: Pixabay

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI