Matea Vanjorek: Vesna Škare Ožbolt ima viziju i program promijeniti Zagreb u ovim povijesnim izborima!

Matea Vanjorek: Vesna Škare Ožbolt ima viziju i program promijeniti Zagreb u ovim povijesnim izborima!

Vesnu sam upoznala preko jednih prijatelja a često znamo reći da nas je Bog spojio…Nakon prve kave me pitala dal bi ušla s njom u bitku za Zagreb na što sam naravno pristala, Vesna me osvojila jer je predivna majka i za obitelj će dati sve a takva sam identična i ja, a i žene bi uvijek trebale podržavati žene…tako nam priča Matea Vanjorek, simpatična cvjećarka čija se cvjećarna nalazi na Miroševcu i koja je ujedno jedna od kandidatkinja na listi za Gradsku Skupštinu nezavisne kandidatkinje za zagrebačku gradonačelnicu Vesne Škare Ožbolt.

No, uz cvijeće Mateu raduje i ova priča o prijateljstvu s Vesnom Škare Ožbolt i mogućnosti da sudjeluje u pomoći svom gradu i kvartu.

“Vjerujem da sa Vesnom možemo već u prvom mandatu mnogo napraviti…Vesna ima viziju i program promijeniti Zagreb u ovim povijesnim izborima. Također jako sam ponosna da Vesna ima veliku podršku Američkog gradonačelnika bliskog njihovom predsjedniku Joe Bidenu. Nadam se da će mnogi prepoznati mladu snagu koju je Vesna okupila i dati nam povjerenje”, kaže Matea.

“Vesna Škare Ožbolt daje šansu mladima, to znači da je nužan politički angažman mladih, i to kao sinkronizirano djelovanje”, rekla nam je na kraju Matea Vanjorek.

Autor/ Totalno/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI