HDZ: Milinović manipulira i svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu, najobičniji “Showman”

HDZ: Milinović manipulira i svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu, najobičniji “Showman”

Kandidat za predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović manipulira i svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu jer su izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a bili i “prije njegove autobus-demokracije” raspisani za 9. rujna, rekao je u srijedu navečer za Hinu izvor iz vrha HDZ-a.

“Milinović manipulira, svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu. U tom cilju laže da mu je bilo kakav zahtjev ‘ispunjen’. Izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a, naime, bili su i prije njegove autobus-demokracije raspisani za 9. rujna”, rečeno je za Hinu.

Izvor iz vrha HDZ-a istaknuo je i da se “predstava koju je pokušao izvesti u Središnjici HDZ-a pokazala za njega (Milinovića) neuspješnom”.

“Naglašavajući da je trijumfirao jer je ‘dobio jamstvo’ da će se izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a održati onda kada su se i trebali održati, potvrdio je da je izvodio show isključivo radi sebe, a ne radi, kako je tvrdio, unutarstranačkih izbora za GO Gospića i ‘zaštite svojih članova'”, rekao je izvor.

Milinović je u srijedu navečer, ispred Središnjice HDZ-a, izjavio kako su dobili jamstvo da će se stranački izbori za predsjednika ličko-senjske organizacije HDZ-a održati 9. rujna, a nakon toga je, zajedno s dvjestotinjak članova stranke iz županije, otišao iz zgrade stranačke Središnjice.


Dvjestotinjak članova HDZ-a Ličko-senjske županije danas je sa četiri autobusa došlo u Zagreb kako bi izrazili nezadovoljstvo vezano za proces održavanja stranačkih izbora. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI