Najveći maloprodajni trgovački lanac Konzum neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, zaposlenicima 1000 kn uskrsnice

Najveći maloprodajni trgovački lanac Konzum neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, zaposlenicima 1000 kn uskrsnice

Prodavaonice Konzuma neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, 12. i 13. travnja, a zaposlenicima je isplaćena uskrsnica u iznosu od 1000 kuna, što je za 300 kuna više nego prošle godine, objavili su u ponedjeljak iz tog najvećeg maloprodajnog trgovačkog lanca u Hrvatskoj.

Predsjednik Uprave Konzuma u priopćenju podsjeća da je i Uskrsni ponedjeljak u Konzumovim prodavaonicama već tradicionalno neradni dan.

Zaposlenicima Konzuma takav je slobodan dan ove godine “osobito potreban s obzirom na sav trud i rad koji su iskazali u proteklom izrazito teškom razdoblju, zahvaljujući kojem su naši kupci mogli i mogu nabaviti sve što smatraju potrebnim”, kaže Slavko Ledić.

Dodatno su zaposlenici nagrađeni i isplatom veće uskrsnice, naglašava predsjednik Uprave Konzuma Slavko Ledić, koji svim zaposlenicima i kupcima želi mirne i ugodne blagdane.

Konzumove trgovine u danima prije Uskrsa radit će po važećem radnom vremenu pa iz Konzuma pozivaju kupce da kupnju namirnica i potrepština za blagdanski stol obave u danima prije Uskrsa.

Na policama Konzuma moći će pronaći sve što im je potrebno za svečani blagdanski stol, a poseban naglasak bit će stavljen na namirnice specifične za uskrsno razdoblje poput mladog luka, rotkvica, salate, blitve i rajčica koje će Konzum nabavljati od domaćih proizvođača. Uz to će kupcima ponuditi i asortiman boja za pisanice, prigodne ukrase i aranžmane.

Foto: PRESS KONZUM

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI