Ma kakav Titov Dan mladosti, Karamarko je rođen na današnji dan

Ma kakav Titov Dan mladosti, Karamarko je rođen na današnji dan

Bivši potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i nekad šef najmoćnije hrvatske političke stranke HDZ-a Tomislav Karamarko danas slavi 64 rođendan.

Kao što znate da idokopolnici zločinca Tita njegov rođendan slave 25. svibnja, što je datum u Jugoslavenskim narodima poznatiji kao “Dan mladosti”. Mnogo partizanije i komunjara danas slavi ali na njihovu žalost slavi jedan od najmočnijih hrvatskih domoljubnih političara.

Naime, Tomislav Karamarko je rođen 25. svibnja 1959. u Zadru, a njegova obitelj se, preselila u nepopularni zagrebački kvart Kozari bok. Karamarko je 1982. godine diplomirao povijest na Filozofskom fakultetu, a iste godine su mu jugoslavenske vlasti i tajna policija UDBA-e oduzele putovnicu zbog optužbe za kleronacionalizam i zbog članstva u katoličkoj udruzi.

Nije nikakva novost da Karamarko kojemu je otac bio sudionik križnoga puta Bleiburga koji je preživio partizansku torturu mučenja prezire mentalne komuniste i bivšu zločinačku tvorevinu Jugoslaviju u kojoj je poubijano preko milijun Hrvata i Hrvatica. Da je Karamarkova lustracija uspjela mi bi danas imali stoljetnu težnju hrvatskoga naroda. Ali, tu smo gdje jesmo. Poželimo Karamarku sve najbolje povodom njegovog rođendana a partizaniji mentalnih jugoslavenskih komunista poručimo: “Dan kada je otišao Tito, Nema više Jugoslavije!”

Tekst i foto: Božidar Bebek/ Totalno.hr

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI