“LIJEPA ADVENTSKA PRIČA”

“LIJEPA ADVENTSKA PRIČA”

Adventsko je vrijeme i GNK Dinamo Zagreb je odlučio u suradnji s Krašom obradovati potrebite. Ovoga puta su trener Nenad Bjelica, te igraći Šitum, Oršić i Gavranović posjetili pučku kuhinju Družbe sestara milosrdnica svetog Vinka Paulskog.

Odlučili smo se u suradnji sa Zagrebačkom nabiskupijom za ovu pučku kuhinju, rekao nam je glasnogovornik Dinama Alen Lesički, i svi su bili oduševljeni. Sve je ovo dojmilo i naše igrače i trenera ,a i korisnike pučke kuhinje i drago nam je da možemo ovako pomoći nekome kome je to potrebno. Dinamo je neprestano u raznim humanitarnim akcijama i čak smo dobili i nagradu od UEFA-e za poseban trud i angažman u ovoj godini po tom pitanju. Nastavit ćemo i dalje, jer ako si mi međusobno nećemo pomagati tko će nam drugi pomoći.

Malo sam ganut i teško je naći prave riječi, rekao je Nenad Bjelica, nakon ovoga što sam doživio i drago mi je da klub pomaže koliko može ljudima u potrebi.

Mislav Oršić također nije mogao ostati ravnodušan i naglasio je kako su sretni što su došli malo pomoći ovim ljudima i razveseliti ih u ovim adventskim danima.

Tekst i foto/Željko Krznarić

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI