Liječnik Mislav Herman novi predsjednik zagrebačkog HDZ-a: Za potpredsjednike Mario Župan, Ante Plazonić, Zvonimir Milas i Frane Barbarić “brza konsolidacija i stabilizacija”

Liječnik Mislav Herman novi predsjednik zagrebačkog HDZ-a: Za potpredsjednike Mario Župan, Ante Plazonić, Zvonimir Milas i Frane Barbarić “brza konsolidacija i stabilizacija”

Liječnik, doktor medicine, specijalist ginekologije i opstetricije Mislav Herman izabran je u nedjelju, na unutarstranački izborima, za predsjednika zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, doznaje se iz te stranke.

“Smatram da je izrazito važno dovršiti unutarstranačko preslagivanje i da iznjedrimo svoje nove stranačke dužnosnike jer je to vrlo važno za unutarstranačku demokraciju kao i za legitimitet koji je potreban našim kandidatima na izborima koji nam dolaze iduće godine. Nakon što se formira gradski odbor HDZ-a planiramo konsolidaciju i stabilizaciju i uvođenje mira kako bi se mogli adekvatno pripremiti za izbore iduće godine na kojima ćemo ponuditi najkvalitetniju listu za gradsku skupštinu kao i najkvalitetnijeg kandidata za mjesto gradonačelnika”, izjavio je Mislav Herman nakon glasovanja na stranačkim izborima.

Hermanovo se ime prije četiri godine spominjalo kao mogućeg nasljednika Andrije Mikulića na čelu zagrebačkog HDZ-a, a njegove kolege u HDZ-u kažu da je Mislav Herman ambiciozan čovjek koji bi rado jednom volio biti i predsjednik stranke te premijer.

Za potpredsjednike zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, između 12 kandidata, izabran je tim Mislava Hermana: Mario Župan, Ante Plazonić, Zvonimir Milas i Frane Barbarić.

(FOTO i VIDEO) Kandidat za predsjednika zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman: izrazito važno dovršiti unutarstranačko preslagivanje i da iznjedrimo svoje nove stranačke dužnosnike jer je to vrlo važno za unutarstranačku demokraciju

Autor/ Totalno.hr/ Foto: HDZ

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI