Kuščević: Zdušno podržavam praksu Jadrolinije koja svojom standardnom procedurom izlazi u susret otočanima

Kuščević: Zdušno podržavam praksu Jadrolinije koja svojom standardnom procedurom izlazi u susret otočanima

Ministar uprave Lovro Kuščević reagirao je u ponedjeljak na pisanje “Jutarnjeg lista” da je brod Biokovo 15 minuta čekao putnike koji su bili na pogrebu njegova punca na Braču, istaknuvši kako nije bio upoznat s informacijama o kašnjenju broda koji je 20. prosinca išao iz Splita za Šoltu, dodavši da njega osobno trajekt nije čekao, ali da, bez obzira o kome se radi, zdušno podržava takvu praksu Jadrolinije koja svojom standardnom procedurom izlazi u susret otočanima.

“Nisam bio upoznat s informacijama o kašnjenju broda koji je išao iz Splita za Šoltu 20. prosinca. Mene osobno trajekt nije čekao te sam tog dana ostao na Braču, ali bez obzira na to o kome se radi, zdušno podržavam ovakvu praksu Jadrolinije koja svojom standardnom procedurom izlazi u susret otočanima u situacijama poput sprovoda, utakmica ili na zahtjev otočana nastoji minimalnim pomacima u redu plovidbe prilagoditi prijevoz specifičnostima života na otoku i potrebama otočana”, rekao je Kuščević komentirajući za Hinu vijest o kašnjenju broda.

“Svojim postupcima Jadrolinija povezuje otoke s kopnom i pomaže otočanima, ali i ostalim građanima te ovim putem pohvaljujem ovakvu praksu koja olakšava život svima nama koji živimo na otocima”, poručio je ministar.

Iz Jadrolinije ističu da se prilikom zahtjeva za pomak putovanja do 20 minuta poštovala standardna procedura Jadrolinije te da se nitko nije pozivao na ministra niti njegovu rodbinu. Poručili su da Jadrolinija redovito izlazi u susret otočanima u ovakvim situacijama te nastoji minimalnim pomacima u redu plovidbe prilagoditi prijevoz specifičnostima života na otoku i potrebama otočana.

“Jadrolinija vrlo često vrši ovakve promjene te ne provjeravamo o čijem se sprovodu radi”, istaknuli su u Jadroliniji. Također su naveli da je brod “Biokovo” čekao 15 minuta putnike koji su bili na pogrebu na Braču te je umjesto u 18 isplovio u 18,15 sati.

HINA/Foto/FaH

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI