Kušćević: Što prije podvući crtu u “aferi SMS”

Kušćević: Što prije podvući crtu u “aferi SMS”

Ministar uprave Lovro Kušćević izjavio je u srijedu vezano uz “aferu SMS” kako je svima stalo da se što prije podvuče crta i vidi ima li u tome istine, te da se sukladno tome snosi odgovornost.

Podvlačenje crte znači pravosudni epilog, a nakon pravosudnog ide i politički epilog, rekao je Kušćević novinarima nakon sastanka s koalicijskim partnerima u Banskim dvorima.

Upitan što o tome misli Milijan Brkić, s kojim kao zamjenikom predsjednika HDZ-a kao da nitko ne razgovara, Kušević je rekao da se nisu sreli zadnjih nekoliko sastanaka.

Na pitanje postaje li Milijan Brkić teret HDZ-u Kuščević je odgovorio: “Pustimo da se sve dovrši”.

Upitan treba li savjetnik hrvatske predsjednice Vlado Galić o tome reći sve što zna, ministar je rekao da “svatko tko ima bilo kakva saznanja o bilo kakvim nepravilnostima mora reći sve što misli o tome jer je cijeloj hrvatskoj i političkoj javnosti stalo da se to što prije razriješi”.

Šutnju Pantovčaka o toj aferi Kušćević je komentirao kazavši da svatko ima svoj način komunikacije. Nisu ni mediji put kojim se takve stvari iznose, već se to treba učiniti u Državnom odvjetništvu, dodao je.

Upitan hoće li predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović biti uskraćena HDZ-ova podrška na idućim izborima, Kušćević je rekao: “Nemojmo sad prejudicirati, zasad su dobri odnosi između Markova trga i Pantovčaka. Predsjednica Grabar-Kitarović je predsjednica uz podršku HDZ-a i iz redova HDZ-a i vjerujem da će tako ostati”. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI