Kuščević: Ako su optužbe protiv Brkića istinite, to bi bila katastrofa

Kuščević: Ako su optužbe protiv Brkića istinite, to bi bila katastrofa

Ministar uprave i politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević ocijenio je u utorak uoči početka sjednice Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća stranke u Zagrebu da bi, ako su napisi protiv Milijana Brkića u tjedniku Nacional istiniti, to “zaista bila katastrofa”, ustvrdivši kako afere nisu posljedica unutarstranačkih sukoba.

“Ako bi tome bilo tako, to bi zaista bila katastrofa”, rekao je Kuščević odgovarajući ispred središnjice HDZ-a u Zagrebu na pitanje novinara kako komentira napise u tjedniku Nacional da je Milijan Brkić prije sedam godina kriminalcima i prostitutkama dojavljivao povjerljive informacije iz policijske istrage.

“No zaista, nemojmo suditi nekoga prema napisima iz Nacionala ili neke druge tiskovine”, dodao je.

Odgovarajući na pitanje hoće li se na sjednici Predsjedništva od Brkića tražiti opravdanje, Kuščević je rekao kako “ja ne mislim da smo mi ovdje prijeki sud, da ćemo tražiti opravdanje, ali sasvim sigurno je da ćemo saslušati gospodina Brkića ako ima što reći na tu temu”, a špekulacije kako je riječ o unutarstranačkom obračunu odbacio je riječima: “Ma kakvi! Unutar stranke sve je idilično”. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI