Novi gradski zastupnik HDZ-a Ivan Kujundžić: Štitit ću interese građana Zagreba, posebno na području kulture

Novi gradski zastupnik HDZ-a Ivan Kujundžić: Štitit ću interese građana Zagreba, posebno na području kulture

Novi gradski zastupnik HDZ-a Ivan Kujundžić, koji je u četvrtak došao u skupštinske klupe umjesto dosadašnjeg predsjednika zagrebačke Gradske skupštine Andrije Mikulića, najavio je da će štititi interese građana Zagreba, posebno na području kulture.

“Sigurno ću imati jedan britak jezik na akademskoj razini i pokušati štititi interese građana Zagreba koje smatram da su važni, posebice na području kulture, budući da sam profesionalni umjetnik. Sigurno će biti i politike opće prakse, ali akcent će biti na urbanoj tematici i kulturi”, izjavio je novinarima akademski kipar Ivan Kujundžić.

Za novog predsjednika Gradske skupštine Dragu Prgometa Kujundžić je rekao kako se nada da će imati znatno veću potporu nego prilikom glasovanja te da će biti predstavnik svih zastupnika Gradske skupštine i svih građana.

Komentirao i problem Kina Europa te je zaključio da je ondje “situacija dosta urušena” te da “postoji pozadinska politička poljarina ili klijentelistička grupacija koja bi to htjela politički preoblikovati”. “Ako to rade, moraju se presložiti u političku grupaciju”, rekao je Kujundžić. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI