Kujundžić: Bandićevo stanje dobro, nije životno ugrožen

Kujundžić: Bandićevo stanje dobro, nije životno ugrožen

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u subotu je novinarima izjavio da je dobrog zdravstvenog stanja i da nije životno ugrožen zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je zbog plućne embolije od sinoć na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, na Klinici za plućne bolesti Jordanovac.

“U dobrom je stanju, u bolnici je i životno nije ugrožen”, rekao je ministar Kujundžić novinarima nakon izbornog sabora Mladeži HDZ-a

“Gospodin Bandić je trenutno dobro. U sigurnim je rukama. I želim mu što skorije ozdravljenje”, dodao je Kujundžić koji je novinarima potvrdio i da je završena inspekcija u KBC-u Split, nakon prijave za primanje mita, a početkom tjedna bit će napisan i službeni nalaz.

Iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika priopćeno je u subotu da se Bandić javio na Kliniku za plućne bolesti Jordanovac KBC-a u petak zbog “kašlja koji traje unazad nekoliko dana”.

“Učinjenom obradom na Klinici dijagnosticirana je embolija pluća s ishodištem bolesti iz desne potkoljenične vene. Primljen je na postintezivnu njegu te se liječi sukladno svim smjernicama liječenja plućne embolije. Kliničko stanje gradonačelnika je stabilno”, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI