Ministar Krstičević uputio čestitku vatrogascima povodom Dana vatrogasaca: Vi ste naši heroji u miru koji spašavate ljudske živote i imovinu

Ministar Krstičević uputio čestitku vatrogascima povodom Dana vatrogasaca: Vi ste naši heroji u miru koji spašavate ljudske živote i imovinu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović sastali su se u ponedjeljak, 4.svibnja 2020. godine povodom Dana vatrogasaca s predstavnicima Hrvatske vatrogasne zajednice.

Tim povodom ministar Krstičević svim vatrogascima uputio je čestitku:

„Poštovani članovi Hrvatske vatrogasne zajednice, javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava, upućujem vam čestitke i zahvale povodom Dana vatrogasaca i vašeg blagdana Svetog Florijana.

Vi ste naši heroji u miru koji spašavate ljudske živote i imovinu. Snažna ste sastavnica sustava domovinske sigurnosti i 24 sata dnevno ste na raspolaganju našim građanima.
Vaša humanost i požrtvovnost odlike su vašeg profesionalnog i odgovornog rada.

Hrvatska vojska sa svojim zračnim i kopnenim snagama bila je i ostat će vaša ključna potporna snaga u protupožarnoj sezoni. Hvala vam na svemu što činite za sigurnost naših građana. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu i što manje intervencija, priopćio je MORH.

Foto: Arhiva MORH / J. Kopi

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI