DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE: Muškarac iz BiH prijavljen zbog drogiranja i nepružanja pomoći preminuloj maloljetnici

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE: Muškarac iz BiH prijavljen zbog drogiranja i nepružanja pomoći preminuloj maloljetnici

Nakon što je u zagrebačkom naselju Sopot u subotu pronađeno tijelo mrtve maloljetnice zagrebačka policija prijavila je muškarca za “omogućavanje trošenja droga” i “nepružanje pomoći”, priopćila je zagrebačka policija.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u koordinaciji s Ravnateljstvom policije i nadležnim županijskim državnim odvjetništvom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ”Omogućavanje trošenja droga” iz čl. 191. st. 3. u svezi st. 1. i 2. Kaznenog zakona i kazneno djelo ”Nepružanje pomoći” iz čl. 123. st. 2. KZ-a na štetu maloljetnice.

Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih relevantnih okolnosti ovih kaznenih djela.

Osumnjičeni je u nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena  nadležnom županijskom državnom odvjetništvu, stoji u priopćenju zagrebačke policije.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI