Istražni zatvor krijumčarima 90 kilograma marihuane iz beogradske hladnjače

Istražni zatvor krijumčarima 90 kilograma marihuane iz beogradske hladnjače

Dvojica državljana Crne Gore i jedan srbijanski državljanin, uhićeni u petak navečer u kamionu beogradskih registracija u kojem je pronađeno 90 kilograma marihuane, zadržani su u jednomjesečnom istražnom zatvoru.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda istražni zatvor odredio je Predragu Markoviću, Davoru Avdiću i Stefanu Lalatoviću. Kako je riječ o stranim državljanima istražni zatvor im je određen zbog opasnosti od bijega, ali i ponavljanja nedjela, doznaje se na sudu.

Zagrebačka policija u subotu je izvijestila da je u kamionu hladnjači beogradskih nacionalnih oznaka parkiranom u ulici Klin pronašla 90 kilograma marihuane i uhitila dvojicu državljana Crne Gore, od 20 i 21-dnu godinu i 37-godišnjeg državljanina Srbije.

Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Zatražen je nalog za pretragu te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojaka pronađeno je 90 paketa s “više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu”, izvijestila je ranije policija. (Hina)

Foto/MUP

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI