Škoro: Hrvatska je postala prva vijest, ali nažalost, kao država u koju se koronavirus vratio! Organizatori su, uz javnu potporu Vlade RH, prekršili sve zakone i propise, ne testiravši nikoga od sudionika turnira!

Škoro: Hrvatska je postala prva vijest, ali nažalost, kao država u koju se koronavirus vratio! Organizatori su, uz javnu potporu Vlade RH, prekršili sve zakone i propise, ne testiravši nikoga od sudionika turnira!

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro objavio je u ponedjeljak na svojoj službenoj Facebook stranici kako traži odgovornost Vlade RH i Nacionalnog stožera zbog propusta kod organizacije teniskog turnira u Zadru i nepoštivanja epidemioloških uputa o sigurnosti građana te prozvao ministra unutarnjih poslova i predsjednika Nacionalnog stožera Davora Božinovića da je učinio štetu Hrvatskoj.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Promocijom i dopuštanjem da se zaobiđu SVI SIGURNOSNI I ZDRAVSTVENI PROTOKOLI kod organizacije tzv. ADRIA TOUR teniskog turnira, Vlada RH i Stožer, kojem je na čelu ministar Božinović, počinili su nesagledivu štetu Hrvatskoj i napravili najgoru moguću kampanju protiv dolaska turista u Hrvatsku.

Hrvatska je postala prva vijest, ali nažalost, kao država u koju se koronavirus vratio! Organizatori su, uz javnu potporu Vlade RH, prekršili sve zakone i propise, ne testiravši nikoga od sudionika turnira! I ne samo to, nego su snishodljivo pohodili taj događaj te javno objavili snimke zabava po noćnim klubovima u susjednoj državi.

Tu je sasvim očito pogodovanje Vlade RH grupaciji iz Srbije, koja je organizator cijelog događaja. Zbog toga tražimo da svi odgovorni, koji su odobrili da se na ovaj način zaobiđu hrvatski zakoni, odmah podnesu ostavke te da Vlada RH odmah JAVNO OBJAVI IZVJEŠĆE I IMENA SVIH ODGOVORNIH KOJI SU SMIJENJENI!

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ranije je objavio na svojoj službenoj Facebook stranici da zbog ponovnog razbuktavanja koronavirusa, otkazuje najavljene aktivnosti u Dubrovniku, Splitu i ostatku Dalmacije.U objavi se navodi kako će o predstavljanju lista za IX. i X. izbornu jedinicu Domovinski pokret izvijestiti naknadno, kao i o daljnjem načinu vođenja predizborne kampanje. Škoro je u utorak trebao obići X. izbornu jedinicu te se družiti s građanima u Dubrovniku i Makarskoj.

Zbog ponovnog razbuktavanja korona virusa odlučio sam otkazati svoje najavljene aktivnosti u Dubrovniku, Splitu i…

Objavljuje Miroslav ŠkoroPonedjeljak, 22. lipnja 2020.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI