KONTROLIRANA PAŽNJA! PREMIJER Plenković o rekonstrukciji Vlade: “Moram priznati da se zabavljam s brojnim neistinama, lažima, dezinformacijama i šaranjima”

KONTROLIRANA PAŽNJA! PREMIJER Plenković o rekonstrukciji Vlade: “Moram priznati da se zabavljam s brojnim neistinama, lažima, dezinformacijama i šaranjima”

HRVATSKI PREMIJER i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković prilikom posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji odgovarajući na pitanja novinara, osvrnuo se na rekonstrukciju Vlade rekavši, da se zabavlja s brojnim neistinama, lažima i dezinformacijama te da će se rekonstrukcija dogoditi kada on to odluči.

Upitan misli li da priče u medijima o tome tko od ministara odlazi, a tko ostaje utječe na njihov rad, premijer je ustvrdio kako on o tome ne priča i dodao da to što priča netko drugi nema apsolutno nikakve veze s onime o čemu on promišlja.

“Moram priznati da se i zabavljam s brojnim neistinama, lažima, dezinformacijama i šaranjima”, dodao je poručivši kako nema nikakvog roka za rekonstrukciju Vlade te da će se ona dogoditi kada on to odluči.

Na pitanje hoće li Hrvatska pokrenuti određene akcije prema ruskim diplomatima, premijer Plenković ustvrdio je da hoće.

Upitan o imovinskoj kartici ministra Paladine, premijer Plenković kazao je da je to na njemu da objasni.

Komentirao je i situaciju u Splitu.

O političkoj situaciji u Splitu i navodima Ivice Puljka da se premijer “petlja” u izborni proces, kazao je da “ne zna o čemu je Puljak govorio i kakva su priviđenja koja se njemu događaju”.

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić u srijedu je najavio da će do rekonstrukcije Vlade vjerojatno doći nakon Uskrsa. S obzirom na to da je idući tjedan stanka u radu Sabora zbog Velikog tjedna, pojasnio je, nemoguće je očekivati da se do Uskrsa napravi rekonstrukcija, prenosi N1.

Izvor/ Vlada RH/ Foto: Press Vlada RH

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI