KOLONA SJEĆANJA! Antonija Rakuljić: “Vukovar je posebno mjesto za sve nas Hrvate, s Vukovarom smo dobili Hrvatsku”

KOLONA SJEĆANJA! Antonija Rakuljić: “Vukovar je posebno mjesto za sve nas Hrvate, s Vukovarom smo dobili Hrvatsku”

U Vukovar su stigli Hrvati i Hrvatice iz cijele zemlje kako bi u Koloni sjećanja odali počast onima koji su pružali herojski otpor višestruko nadmoćnijem agresoru i položili svoje živote za slobodnu Hrvatsku.

Antonija Rakuljić u Vukovar je došla u Kolonu sjećanja te je za HRT izjavila da odaje počast žrtvama te je posvetila svome rođaku, noseći na majici njegovu sliku, sliku hrvatskog branitelja poginulog na dubrovačkom području.

“Vukovar je posebno mjesto za sve nas Hrvate i dovoljno je reći Vukovar, da prožimaju nas emocije tuge, ali i radosti,  jer s Vukovarom smo dobili Hrvatsku”, rekla je Antonija Rakuljić za HRT.

Vukovar je i ovoga Dana sjećanja bio Hrvatska u malom. Okupili su se mnogi iz cijele zemlje, ali i iz inozemstva. Deseci tisuća ljudi iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja, s jednakim osjećajem tuge i boli, ali i ponosa – hodali su istom stazom kao i Vukovarci prije 32 godine. Najteži je to dan u godini za one koji su izgubili voljene u ratnim strahotama, prenosi HRT.

Izvor/ HRT/ Foto: Screenshot/ HRT

About Author

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI