KOŠTALA JE ČOVIĆEVA PODRŠKA Plakati protiv Kolinde Grabar-Kitarović u gradovima zapadne Hercegovine

KOŠTALA JE ČOVIĆEVA PODRŠKA Plakati protiv Kolinde Grabar-Kitarović u gradovima zapadne Hercegovine

Kako javljaju čitatelji portala Klix.ba, plakati koji negativno donose lik i djelo Kolinde Grabar-Kitarović pojavili su se na ulicama Livna, Tomislavgrada, Gruda, Čitluka, Mostara, Posušja, Širokog Brijega…itd.


Na ovim montažama hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović i favoritkinja za novi mandat prikazana je najčešće kao zmija ili u zatvoru gdje joj društvo pravi najveći saveznik s ove strane granice u BiH, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.Nećemo zaboraviti da je ove godine u sedmom mjesecu oko tisuću radnika Aluminija okupilo se  ispred središnjice HDZ-a u Mostaru kako bi iskazali nezadovoljstvo gašenjem kompanije Mostarskog Aluminija. Radnici su im poručili : “Gdje je Kolinda, gdje je Čović, sram ga bilo?! Ostavio je na cjedilu hrvatski narod. Neće izbore nikad više dobiti.”

Po posljednjim istraživanjima javnog mnijenja Grabar-Kitarović, kandidatkinja HDZ-a, je u vodstvu s 28,6 posto podrške. Slijedi uzdanica ljevice Zoran Milanović sa 24,3 posto te Kolindin najveći rival u Hercegovini pjevač Miroslav Škoro sa 16,7.

Autor/ Totalno.hr/ Izvor/ Klix.ba/ Foto: HDZ BiH

 

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI