“Kiss Cam”Publika u Splitu poljubac predsjednice sa suprugom popratila je pljeskom i skandiranjem

“Kiss Cam”Publika u Splitu poljubac predsjednice sa suprugom popratila je pljeskom i skandiranjem

Poljubac predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom oduševio je navijače u Spaladium Areni tijekom rukometne utakmice sa Srbijom.

Naime, običaj je da se par kojega uhvati popularna ‘kiss cam’ moraju se poljubiti, a gledatelji u dvorani to vide na velikom ekranu.

Predsjednički par poštovao je pravila i pao je poljubac pred prepunom Spaladium Arenom.

Splitska pubilka poljubac predsjednice nagradila je gromoglasnim pljeskom i skandiranjem, a predsjednica se na utakmici lijepo provela. Družila se između ostalog i s Ivanom Perišićem i izbornikom Zlatkom Dalićem, a podijelila je dojmove nakon utakmice.

“Atmosfera je bila predivna, prava domoljubna. I utakmica je bila dobra, malo je ‘štekalo’ na početku, ali kasnije smo uhvatili tempo. Ja vjerujem da doista možemo doći do finala i vjerujem u zlato. Mislim da još samo malo možemo osnažiti igru u obrani. Ponosna sam i na navijače i zahvalna sam svima koju su zajedno sa mnom podržavali našu reprezentaciju i na najbolji mogući način prezentirali Hrvatsku. Ostanimo i dalje domoljubni, ponosni i dostojanstveni navijači”.

Foto/Screenshot/Totalno.HR

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI