KINESKI KORONAVIRUS UNIŠTAVA ČOVJEČANSTVO: Svjetske obavještajne agencije upozoravaju, ne surađujte s komunističkom partijom Kine

KINESKI KORONAVIRUS UNIŠTAVA ČOVJEČANSTVO: Svjetske obavještajne agencije upozoravaju, ne surađujte s komunističkom partijom Kine

Sjedinjene Države često zadnjih mjeseci optužuju Europu da je popustljiva prema Kini, naravno s dobrim razlogom. Prema pouzdanim informacijama iz sigurnosnih krugova SAD-a, Komunistička partija Kine u početku je sve oko pandemije koronavirusa namjerno držala u tajnosti a mnogi državljani Kine koji su pokušavali upozoriti svijet bivali su oteti i proglašavani mrtvima od koronavirusa. Američki agenti ne samo da su došli do informacija o bolesti SARS—CoV-2, već i o dobro smišljenoj strategiji komunističke kineske vlade za zataškavanje epidemije nazvane Covid-19.

Glavne američke sigurnosne agencije – Federalni ured za istrage (FBI), Središnja obavještajna agencija (CIA), Obavještajna agencija za obranu (DIA) i Agencija za nacionalnu sigurnost (NSA), svakodnevno upozoravaju svjetsku javnost da ovo što je Kina uradila i dalje čini je dobro smišljeno a ne slučajno ubojstvo naroda diljem svijeta sve u svrhu preuzimanja globalnog gospodarstva.

Nacionalni direktor obavještajnih agencija SAD-a, koji upravlja sa svim američkim obavještajnim agencijama i koji obavještava izravno američkog predsjednika Trumpa i Bijelu kuću, prikupljao je i  analizirao podatke o podrijetlu, razvoju, širenju i kontroli koronavirusa iz Kine. U sve su bile ponajviše uključene osim CIA-e National Center for Medical Intelligence (NCMI), koja je pod nadležnošću vojne tajne službe DIA (Defense Intelligence Agency).

Jučer je u Hrvatskoj, u Rijeci počeo iskrcaj zaštitnih sredstava i opreme koji su dopremljeni brodom Ever Excel iz Šangaja radi potrebe suzbijanja epidemije koronavirusa, a radi se o 139 tona dezinficijensa za ruke nabavljenih od kineske kompanije Sinopharm te manjoj količini maski za lice KN95. Američki državni tajnik Mike Pompeo napao je Kinu da zaštiti svjetsku javnost i pozvao Europljane da izaberu “slobodu” umjesto “tiranije” koju želi nametnuti ta “lupeška” zemlja. Pa što to onda čini Hrvatska? Zar mi ne vidimo, zar smo slijepi? Sada, po novome, odjednom se u kineskoj regiji Unutarnjoj Mongoliji koje su stavile u karantenu jedno selo pojavila bolest crijevne kuge. Što je sljedeće kad nestane koronavirus, Kuga?

Tajne obavještajne službe SAD-a, Bosne i Hercegovine i Hrvatske koje dobro funkcioniraju mogu pomoći građanima da ih zaštite od kineske komunističke partije ako to ne želi izvršna vlast, još uvijek ima agenata koji štite svaki ljudski život u nadi da će biti bolje sutra za sve nas. Na tome im se treba pokloniti i zahvaliti jer i oni sami svoje živote ugrožavaju za opće dobro.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Ilustracija

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI