KINA I EUROPA RUŠE AMERIČKOG PREDSJEDNIKA TRUMPA?

KINA I EUROPA RUŠE AMERIČKOG PREDSJEDNIKA TRUMPA?

Bit će dosta vremena za analize svega što se događalo na američkim predsjedničkim izborima, ali jedno pitanje ostaje otvoreno a to je – tko je krenuo u rušenje američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Možda odgovor stoji u tome da ga ruši Europa, koju istina Trump baš i ne voli zbog njihovih čelnika, pa je neljubav obostrana. Tako je zanimljivo vidjeti da skoro svi mediji u europskoj uniji od samoga početka nemilo udaraju po Trumpu. Slučajno?

Mnogi će reći da su Njemačka i Kina združenim snagama potkopali vlast Trumpa, ali ne epidemijom nego nekim drugim stvarima. Epidemija ne može biti razlog jer Njemačka i dalje grca u velikoj borbi protiv korone, ali se zato Kina sasvim očistila. Zemlja iz koje je krenula pandemija više nema nikakvih problem s njom. Vidi čuda!

Drugi razlog je koji pristaše Trumpa naglašavaju povijesna krađa dopisnih glasova i nadaju se da će se postizborne igre okrenuti u korist Donalda Trumpa. Čudno je stanje u Americi. Svi se boje i pobjeda nije više slatka kao što bi bila u nekim drugim okolnostima. Amerika je podijeljena zemlja koja je eto dozvolila da joj predsjednika ruše ljevičarske antife koordinirane iz Europe.

Dvije su stvari sigurne. Prva je da će Trump ako ga izvaraju pokušati pronaći spas u Vrhovnom sudu SAD-a ako mu dokazi budu čvrsti, a druga je stvar sigurna da Amerika tone u tamu koja se ne pamti od građanskog rata i stvaranja SAD-a.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Izvor/ Twitter Donald Trump

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI