HDZ MORA ODLUČITI: ILI OPORBA ILI TRAŽITI SPAS U KARAMARKU I VELIKOJ DOMOLJUBNOJ KOALICIJI

HDZ MORA ODLUČITI: ILI OPORBA ILI TRAŽITI SPAS U KARAMARKU I VELIKOJ DOMOLJUBNOJ KOALICIJI

Šef HDZ-a Andrej Plenković nije zadovoljan s izbornim anketama za parlamentarne izbore. Zanimljivo, pa narod odlučuje, odlučuju članovi HDZ-a, a to se sve vraća kao bumerang „neiskrenom liku“ Andreju Plenkoviću. On mora odstupiti s mjesta predsjednika HDZ-a ili njega treba nekome ustupiti. Narod se ne da prevariti.

Kako se karte otkrivaju tako je sve jasnije što nas čeka na izborima a bome i što nas čeka nakon izbora. Izgleda da će ipak najveći gubitnik biti HDZ kojemu je glavni adut uspješno odrađena pandemija, polako blijedi nakon afera koje skoro svaki dan isplivaju na površinu javnosti. Na to se nadovezuje i sada vidljivo i od nas puno puta ukazivano bahato ponašanje premijera Plenkovića u odnosu na političke protivnike, a i njegovo uporno branjenje svojih suradnika uz koje su se vezale afere. Po tome je vidljivo da je zapravo Plenković otpisan i u svojim redovima a kamoli ne i u narodu kojem je već pljačke i afera preko glave. Već sadašnje ankete govore kako je SDP daleko ispred HDZ-a koji neprestano pada u postocima.

Ako malo bolje pogledamo, HDZ je imao u svojim redovima nešto s čime bi sada daleko optimističnije čekali izbore. To je Tomislav Karamarko, koji je u stranci ušutkan i gurnut u kut. Prisjetimo se kako je Karamarko imao uzastopne pobjede ali je bio prisiljen odstupiti ni kriv ni dužan. Ovako HDZ je stavljen pred zid i mora odlučiti. Ili će u oporbu ili će stvoriti veliku koaliciju a najbolje bi mu bilo da je tražio spas u Karamarku. Tomislav Karamarko bi sve stvari već doveo u red i izbore učinio izvjesnima. Članovi HDZ-a su Plenkovića prihvatili, premda su u kuloarima bili jako skeptični „zbog pedigrea“, ali su ga prihvatili. Ako čovjek ne kontrolira svoj pedigre, ne izgrađuje ga i dograđuje, onda treba stati pred zrcalo i upitati se – tko sam ja! Andrej Plenković nije vrijedan spomenuti dr. Franju Tuđmana, a niti rezultate Tomislava Karamarka koji je imao 5 uzastopnih pobjeda. Plenković za svoje poraze uvijek traži krivicu u drugima. Može spominjati nekakav šarlatanski HDZ koji gubi od amatera. HDZ je bio pokret, stvorio državu, a dr. Franjo Tuđman i Tomislav Karamarko su na svim izborima „pomeli“ sve što nije bilo u interesu hrvatskoga naroda, za razliku od Andreja! Plenković treba sam promisliti otići na vrijeme ili da ga „onaj pokret istinskih HDZ-ovaca“ ne smijeni i ne posrami!

Autor/ Totalno.hr/ Foto: HDZ

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI