Karamarko o Vukovaru: Izjednačavanje krivice neće proći. Mogu li rane prognanih zacijeliti na, podlozi farsične, teatralne, politikantske pomirbe?

Karamarko o Vukovaru: Izjednačavanje krivice neće proći. Mogu li rane prognanih zacijeliti na, podlozi farsične, teatralne, politikantske pomirbe?

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na svom se Facebook profilu, povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara, zapitao mogu li rane prognanih zacijeliti na, “podlozi farsične, teatralne, politikantske pomirbe”.

Neka Bog nagradi sve koji su se žrtvovali i koji su žrtvovani da bi Hrvatska živjela (preživljavala). Prisjetimo se – 2717 ubijenih branitelja i civila, 386 nestalih, mnoštva zatočenih u srpskim koncentracijskim logorima, 22.000 nesrba protjeranih iz svoga grada, Vukovara, koji je potpuno razoren. Mogu li te rane zacijeliti? Mogu li te rane zacijeliti na podlozi farsične, teatralne, politikantske pomirbe koja još uvijek izbjegava definirati istinu? Istinu o agresiji na našu domovinu i zločinačkom planu stvaranja “velike Srbije”. Istinu o srpskočetničkim zločinima od Iloka do Dubrovnika… Istinu o krivcima. I, u konačnici, očekujemo jasno i nedvosmisleno izricanje žaljenja i isprike srpske strane zbog počinjenoga. Jer izjednačavanje krivice NEĆE PROĆI!
Neka je vječna slava i hvala poginulim Vukovarcima, ali i svim braniteljima koji su svoje živote poklonili Hrvatskoj. Sjetimo ih se danas u svojim molitvama. Oni su zauvijek s nama!, poručio je bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

Foto: Arhiva

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI